Здравейте колеги на ГТВ форума, преди един ден с колата минах в/у един конус с 160 км/ч (Магистралата към Иатнбул), искъртих си кората от долу и надупчих радиатора на климатика и сега трябват ми и двете. Помагайте или кажете къде мога да намеря. (цени на старо и ново). Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радиатор за климатроник?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dangubik Покажи съобщениеЗдравейте колеги на ГТВ форума, преди един ден с колата минах в/у един конус с 160 км/ч (Магистралата към Иатнбул), искъртих си кората от долу и надупчих радиатора на климатика и сега трябват ми и двете. Помагайте или кажете къде мога да намеря. (цени на старо и ново). Благодаря предварителнои не зима скапо,колкото до кората обади се ей тука да видиш дали имат http://avtokori.com/about/ успех !
моя радиатор на климата го оправи за 5о лвLast edited by proper; d.m.y г., 10:53.sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996
Comment
-
ДА БЕ НЯМА ПРОБЛЕМ ТОЯ ПИЧА ГИ ЗАПОЯВА ТАМ ГИ ПРАВИ МН ДОБРЕ ,САМО ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ПРИ НЕГО ХОДЯТ ХОРА КОЙТО ВЕЧЕ НЯМА КЪМ КОГО ДА СЕ ОБАРНЯТ ДА ИМ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ХОРА В ТОЯ БИЗНЕС СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!ТОЙ ПИЧА ГИ ЗАВАРЯВА ТАМ НЗ КО ГИ ПРАИ АМА ЗА САМ ДОВОЛЕН ...
---------------------------------------------------------------------
колега, моля те пиши с малки букви! Благодаря ти!Last edited by proper; d.m.y г., 17:27.sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996
Comment
Comment